El passat 16 de gener després del Debat de l’Estat de la Ciutat el diari Contrapunt publicaba una carta de Josep Sandoval titulada “Estem en bones mans” a la que defensava al govern de la ciutat i afirmava que l’oposició no tenia propostes. Podeu veure la carta en el següent link:

http://www.contrapunt.cat/carta/18714/estem-en-bones-mans

No em vaig poder estar de redactar una resposta a la secció de comentaris, aqui teniu el contingut:

Benvolgut sr. Sandoval:

Llegeixo amb atenció la seva carta a CONTRAPUNT i trobo que es fàcil interpretar que es refereix al grup municipal d’ICV-EUiA, al que pertanyo, amb aquesta frase: “Altres que només fan que divagar, sense cap model concret, sense dir ni UNA sola proposta, sí van parlar molt de millorar l’economia, però jo els pregunto, Com ho farien vostès?”

Estic segur de que es molt difícil resumir en un frase la feina, les aportacions o les opinions d’un determinat polític i és per això que m’agradaria senyalar-li a vostè i a la resta dels lectors de la seva carta aquest link on trobaran la intervenció sencera, 40 minuts, de Marina Escribano portaveu d’ICV-EUiA al ple de l’estat de la ciutat.

També podeu trobar a la nostra web, entre molts d’altres, el document de propostes contra la crisi, les peticions que fem (sense èxit) al govern de la ciutat sobre documentació pels pressupostos que hem de votar d’aquí a 11 dies o les propostes que fem pels mateixos:

http://www.icveuiamollet.org/2013/01/el-grup-municipal-dicv-euia-demana-al-govern-dades-i-informacio-per-preparar-el-ple-de-pressupostos-igualment-presenta-un-document-en-el-que-planteja-mes-de-20-mesures-per-creixemnt-econom/

http://www.icveuiamollet.org/wp-content/uploads/document-grup-de-treball-Economia-i-Ocupaci%C3%B3.-setembre-2012.-1.2.pdf

Estic segur que qualsevol ciutadà de Mollet mirant els links que assenyalo conclourà que, li sigui de gust o no, la oposició de Mollet té propostes, té un model diferent, té opinions, té valoracions i aporta alternatives. Sentint a la Marina, agradi o no, veurà que hi ha un to constructiu que denuncia el que no ens agrada, ofereix alternatives i, també, valora positivament allò que si creiem que està ben fet.

Pot ser, sr. Sandoval, tot aquest seguit de informació li fa repensar la seva frase que, modestament, crec que no fa justícia a la tasca a la que dediquem moltes hores desinteressadament un munt de gent que ens estimem la ciutat com els que més.

Agraint les seves opinions, rebi una cordial salutació
Francisco Sancho (Regidor d’ICV-EUiA a l’Ajuntament de Mollet)

PD: per cert, el meu agraïment als companys d’ERC que amb la seva iniciativa i mitjans fan possible la emissió dels plens per internet i per tant la difusió de la feina dels grups municipals de la ciutat als plens. Unes emissions a la que l’equip de govern es va comprometre fa molts mesos sense haver avançat un pam.