140630-pahmolletple

El passat ple de l’Ajuntament de Mollet del 30/6/2014 va estar protagonitzat per la reivindicació de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de Mollet que va ocupar el hall de l’ajuntament durant tot el dia per tal d’exigir que es discutís al ple la moció que demanava sancions als bancs que tinguessin pisos buits.
Aquesta moció va ser impulsada fa uns mesos per la PAH a nivell nacional i va ser aprovada en molts ajuntaments. A Mollet, l’equip de govern (PSC-CiU) va crear una taula de negociació sobre el tema que després de mesos de discussions no avançava. Finalment, l’acció de la PAH va provocar que s’inclogués d’urgència la moció al ple i, a més, va ser aprovada per unanimitat.
En qualsevol cas, m’agradaria sobre tot destacar la intervenció que va fer Francisco Navarrete (@paconavarrete14) en nom de la PAH de Mollet.

M’agrada molt quan les entitats participen als plens, crec que d’això es tracta i lamentablement no passa gaire sovint. En aquest cas la intervenció va ser sensacional. Us recomano molt que sentiu el audio, perquè diu veritats com punys:

 

Aquí podeu veure la noticia que va publicar Mollet a Mà sobre el tema (i d’on he extret la foto):
http://molletama.cat/not/10895/