Mollet és una ciutat que té una gran quantitat d’entitats i una alta participació de la ciutadania en les mateixes. És un fet que ens fa sentir orgullosos d’aquesta ciutat. Amb tot, són temps difícils i la crisi econòmica està dificultant la seva tasca. Un dels aspectes que ens comentàvem algunes entitats és que cada vegada hi ha menys espais (pirulís, plafons,…) per poder penjar els seus cartells i fer difusió de les seves activitats. D’altra banda l’ajuntament té tot un seguit de mitjans de comunicació (Vallès Visió, Ràdio Mollet, Quatre Cantons, Panells electrònics,…) que en alguns casos sí que fan una certa difusió però en altres estan molt desaprofitats i són més mitjans de propaganda del govern municipal que altra cosa.

Amb aquesta situació vam decidir fer una moció al ple de febrer 2014 demanant que s’augmentessin els elements de mobiliari urbà destinats a la col·locació de cartells i que alguns d’aquests mitjans de l’ajuntament (especialment la web i els panells electrònics) es posessin al servei de les entitats i que aquestes poguessin accedir a penjar directament els materials de difusió de les seves activitats.

Curiosament aquesta moció va ser aprovada per unanimitat. De nou, una altra petita victòria.

Així que ja sabeu, si voleu que els cartells de les activitats de les vostres entitats apareguin a la web o al panells electrònics que té l’ajuntament a les seves instal·lacions per tota la ciutat només heu de demanar-ho, hi ha un acord de ple que així ho determina.

La moció és aquesta:140224_Moció difusió activitats entitats_V1