El respecte a la pluralitat de Vallès Visió comença a ser preocupant. Observin si no els primers 9 minuts del Noticies Vespre del 29 de Gener on la noticia principal és el Ple de Pressupostos de l’Ajuntament de Mollet.

Després del sumari i a partir del minut 2’40 es dediquen 3m45s al ple, ocupant la informació de la oposició: 35s per ICV-EUiA, 20s per ERC i 15s per PP. Resulta curiós, entre d’altres continguts, com la veu en off destaca els més de 20 Milions de inversions externes i privades que es faran a la ciutat (un argument que a la oposició ens va sobtar perque amb ell el govern volia fer oblidar que l’ajuntament només inverteix 1 milió aquest any).

Però el millor vé després, a partir del mínut 6’25 just després de la noticia, la cadena “encaixa” un “publireportage” que sense títol encadena durant 2m5s imatges del banc d’Aliments, Creu Roja i Emfo mentre la veu en off destaca el molt que “el govern” farà pels més necessitats, a la vegada que s’insertan declaracions de l’alcalde fetes a mida per aquest “publireportatge”.

De veritat, no calia això per compartir que hi ha institucions de la ciutat que estan fent una molt bona feina davant la crisi, unes institucions que són de tots. És també de tots la indiscutible professionalitat de Vallès Visió?

http://www.vallesvisio.cat//videos.php?fitxer=8632&autostart=1